Apa Yang Kami Tawarkan?

Tilam Hotel jenama Dreamland yang berkualiti BARU belian direct kilang. Jika anda pengusaha Hotel, Homestay, Chalet, Guesthouse ataupun untuk belian di bilik rumah. Kami berpengalaman membekalkan tilam berkualiti terbaik ini kepada anda!

Warranty 10 Tahun

Apa yang perlu anda risaukan? Tilam kami disertakan dengan jaminan. Jika bermasalah pada spring, hubungi kami semula.

Sokongan Tulang Belakang

Sakit belakang menghantui diri anda apabila bangun dari tidur? Kami berhasrat untuk membantu anda dengan sistem spring termaju.

Servis After Sales

Kami sentiasa bersedia memberikan perkhidmatan walau dah bertahun anda buat pembelian dengan kami. Hubungi kami.

TILAM HOTEL SUPREME H7

TILAM HOTEL SUPREME H7

Tilam Hotel sebenar kini anda boleh miliki di rumah anda sendiri. Nikmati feel seperti di hotel dengan sokongan tulang belakang. Tilam baru belian terus dari kilang Dreamland. KLIK untuk beli

TILAM CHIRO HOTEL

TILAM CHIRO HOTEL

Tilam Chiro Hotel Premium, tilam dengan sokongan tulang belakang beserta lapisan foam citarasa firm bagi membuatkan tidur anda lebih lena. Didatangi dengan pakej free gift yang menarik.

TILAM HOTEL SERIES

TILAM HOTEL SERIES

Tilam Hotel Series dengan ketebalan 12 inci dengan Sistem Pocket Spring memberikan anda tidur yang lebih selesa dengan sokongan spring yang stabil. Digunakan oleh hotel-hotel bertaraf 5 bintang

PILIHAN TILAM LAIN YANG JUGA TERBAIK DARI KAMI

Kami berpengalaman lebih 4 tahun membekalkan tilam terbaik untuk tidur anda. Gambar di bawah juga merupakan tilam jenama Dreamland yang turut dalam senarai jualan kami. Semak kelebihan dan harganya di ruangan SHOP.

Apa kata customer kami?

Antara respon pelanggan kami yang berpuas hati dengan pembelian tilam dengan kami

img

TQ banyak ya, inshaAllah sy rekomen kat kwn lain.. Alhamdulillah baru sehari guna, mmg selesa tilam Dreamland ni, paling ketara, bgn pagi, xde sakit badan lagi, smlm siap baring dgn wife, anak2 pum lompat2, takde la rasa sgt

Tuan Farid - Melaka

Post Terbaru

Update post terbaru daripada kami. Anda boleh melihat pelbagai aktiviti kami dan juga gambar-gambar tilam pelanggan kami yang telah selamat sampai. Anda harus tidak melepaskan peluang mendapatkan tilam terbaik anda!

MILIKI TILAM SANCTUARY

“Tidur Lena atas Tilam Empuqq Macam Tidur Kat Hotel 5 BINTANG !! Setiap hari tak sabar nak tidoorr kat tiilam baru nii..”

BESTTTTT Sangat …

Kini Anda boleh buat Bilik tidur anda HARI-HARI macam HOTEL 5 Bintang ! Kat Rumah feeling habis !

MOHON PERCAYA !!
Tilam Sanctuary Pocket Spring Mattress, standard Bilik Hotel LIMA BINTANG ini anda boleh miliki dengan harga yang jauh lebih rendah dari harga pasaran!

Read More

TILAM CHIRO HOTEL PREMIUM

TILAM CHIRO HOTEL PREMIUM

Promosi terbaik ini untuk anda. Jom baca lebih lanjut!!
.
Apa yg bestnya tilam ni?

– Tebal 12 inci. mmg tinggi
– Tilam edisi terhad (Limited Edition)
– Miracoil Spring – jaga tulang belakang. Hindarkan sakit blkg bila bangun tidur

Read More

BELIAN PUKAL HOTEL, ASRAMA

HOTEL, HOMESTAY, CHALET

Kami juga merupakan pembekal kepada mana-mana hotel, homestay, chalet dan asrama yang memerlukan pembelian tilam secara pukal (bulk). Jika anda sedang mencari tilam untuk kegunaan tersebut, boleh terus berhubung dengan pengurus kami.

Untuk penggunaan di Hotel, Chalet, Homestay, kami rekomenkan Tilam Hotel Supreme 2 H7 yang merupakan tilam hotel sebenar yang digunakan oleh hotel-hotel terkemuka di Malaysia. Mengapa kami cadangkan tilam ini?

Read More